fbpx

Waar kunt u ons voor bellen?

Web ontwerp | Web ontwikkeling | Lees hieronder meer
WAT WE DOEN

ONZE DIENSTEN

Onze toegewijde medewerkers zijn u graag van dienst met de juiste know-how en advies in uw dagelijkse zaken.

Webdesign

Het succes van Code Maker is gebaseerd op het creëren van aantrekkelijke ontwerpen. Onze ontwerpen zijn fris en modern en altijd ontworpen met de wensen van de klant in het achterhoofd.

Logo & Huisstijl

De uitstraling van uw bedrijf is afhankelijk van uw huisstijl. Deze bepaalt u natuurlijk zelf door middel van kleuren, het lettertype, een indeling, de foto- en illustratiestijl. Zo blijft de eenheid gewaarborgd van uw huisstijl-dragers: briefpapier, visitekaartjes, facturen, enveloppen enz.

iOS & Android Applicaties

Of het nu een Android-of iOS-app is die u nodig hebt. Wij helpen u om deze app te ontwikkelen. De wereld is mobiel, dus waarom zou u achter willen blijven?

Web ontwikkeling

Websites ontwikkelen is onze core business. Met hart en ziel bouwen wij grote tot kleine, sprankelend hippe tot bescheiden en eenvoudige tot complexe websites.

Webwinkels

Wij ontwikkelen webshops door middel van verschillende Open Source platforms zoals Magento, Woocommerce etc. die aan uw eisen voldoen. Onze webshops zijn klantvriendelijk en overzichtelijk met optimaal beveiligde betaalmogelijkheden. Uw klanten kunnen vlot en eenvoudig een bestelling plaatsen.

Digitale marketing | Hoge Positie op Google

Onze resultaatgerichte SEO-, PPC- en sociale experts maken hoogwaardige leads & sales, Sales & Marketing Pro’s, Procesoptimalisatie, Digitale Marketing, Gerichte Sales Outreach, PPC-beheer.

Drukwerk

Ondanks de opmars van digitale advertenties en reclame heeft drukwerk net iets extra’s. Een luxe brochure of uitnodiging in een chique enveloppe is persoonlijker. Kwalitatieve drukwerk is uw visitekaartje.

Teksten voor Website

Uw boodschap in duidelijke taal onder de aandacht brengen – dat doen wij graag voor u.

GESPECIALISEERD IN